هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟

وزیر بهداشت: اولین اقدام ما حل مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تبریک فرارسیدن روز پزشک و تقدیر از خدمات جامعه پزشکی، اولین اقدام وزارت بهداشت را حل مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران دانست و گفت: در حوزه دارو مشکلاتی از جمله کمبود بیش از ۳۰۰ قلم دارو داریم که برطرف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 22
کد خبر: ۲۵۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان این خبر، اظهار داشت: برای حل مشکلات دارو و به حداقل رساندن کمبود‌های دارویی، جلسات کارشناسی زیادی با رئیس جمهور و معاون اول وی داشتیم و از سوی دیگر با موافقت مقام معظم رهبری برای حل این مشکلات، بخشی از منابع مورد نیاز از صندوق ذخیره ارزی تامین خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدیون زحمات و تلاش‌های پرستاران و جامعه پرستاری کشور هستیم، افزود: پرستاران عزیز و خدوم ما در سراسر کشور مطالبات بحقی از ماه‌ها و سال گذشته دارند که این انباشت مطالبات در برخی استان‌ها منجر به اعتراض این قشر عزیز شده است.

وزیر بهداشت از طرح مشکلات مطالبات پرستاران در جلسه روز گذشته هیات دولت خبر داد و گفت: با دستور و پیگیری پزشکیان، رئیس جمهور، مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمه‌ها در اسرع وقت پرداخت و مشکل انباشت مطالبات جامعه پرستاری ظرف دو هفته آِنده برطرف می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار